Information, Corona

Med anledning av coronaviruset o smittorisken har styrelsen beslutat att hålla stängt förenings expeditionen på måndagkvällarna jämna veckor för personliga besök. Telefonen kommer vara bemannad denna tid samt uppmanas ni att använda mail i största utsträckning. Praktiska saker som måste göras bestämmer man via telefon hur det skall genomföras.

Vad gäller fastighetsskötar expeditionen gäller samma sak att den är stängd för personliga besök. Man kommer ha en utökad telefon tid mellan kl 08.00-09.00 samt onsdag kväll 17-18. Utöver detta kommer man avlyssna telefon svararen oftare. Man kan även med fördel använda deras mailadress fastighet@brfkallkallan.se för anmälan eller frågor.   Praktiska saker som ex. nycklar-taggar m.m. löser ni praktiskt tillsammans på bästa sätt via samtal med fastighetsskötarna – telefon eller mail – så lite personkontakt som möjligt.   Akuta ärenden hanteras som vanligt – då ringer ni Securitas 010-470 53   – (om det inte är nödläge – då gäller 112).

Deras yttre verksamhet kommer att skötas som vanligt.

Dessa åtgärder följer HSB Göteborgs riktlinjer för hantering av situationen – vi måste tänka på våra risk personer när det gäller smittspridningen – över 70 år och/eller underliggande sjukdomar.

Detta är också ett utmärkt tillfälle att bli bekant med sina grannar genom att hjälpa de som inte vill eller kan komma ut och ex. handla. Vi måste visa vår lojalitet och hjälpa varandra.

Vi hoppas givetvis att ni alla har förståelse för dessa begränsningar – gemensamt kommer vi klara situationen bättre än bara genom eget tänkande.

M.v.h.

Styrelsen

Brf Kallkällan

styrelsen@brfkallkallan.se

 

 

Publicerad i Nyheter

Containern januari

Containern kommer vara placerad vid Kallebäcksvägen 11B.

13-15 januari.

Publicerad i Nyheter

God Jul

Styrelsen önskar er en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!

Publicerad i Nyheter

Varning

Vi har fått signaler från företaget QSEC som håller på med injusteringen av våra element att det förkommer att obehöriga (en man o en kvinna) vill komma in i lägenheterna för kontroller av utförda uppgifter.

Vi uppmanar er därför att vara försiktiga med att släppa in någon ni inte litar på om dom kommer från QSEC (ni skall ju ha fått brev om när dom skall komma till er) – begär att dom visar sin legitimation eller om ni känner igen dom från tidigare besök.

Tänk också på att ha koll på vem ni öppnar entrédörren för

Publicerad i Nyheter

Nyhetsbrev december

Här kommer vårt nyhetsbrev för vintern 2019/2020.
Och information om Qsecs arbete

Publicerad i Nyheter

Valberedningens förslag inför årsstämman

Här hittar ni valberedningens förslag för 2019-2020.

 

Publicerad i Nyheter

Årsstämma 2019

Snart är det dags för 2019 års föreningsstämma (årsmöte) i brf Kallkällan.
Kom för att göra din röst hörd och för att träffa övriga medlemmar.

Dag: Tisdag den 19 november 2019
Klockan: 18.30 (Fika serveras från kl. 17.30)
Plats: Gothia Tower (Ingång: Hotel Gothia Towers, Mässans gata 24)

Här kan du digitalt anmäla dig till föreningsstämman

Anmälningstiden har gått ut.

Anmälan om deltagande skall lämnas in antingen via länken ovan eller via den utdelade talongen senast tisdagen den 12/11 2019.

Här kan du läsa 2019 årsredovisning.

Välkomna!

Publicerad i Nyheter

Vattenavstängning Gräddgatan 1 okt.

P.g.a. ett läckande plaströr i app.rummet på Gräddgatan kommer allt vatten på Gräddgatan vara avstängt på tisdag (1 oktober) mellan 10-16 för reparation.
Tänk på att inte köra igång diskmaskiner eller tvättmaskiner under denna tid.

Publicerad i Nyheter

Nyhetsbrev september

Här kommer vårt nyhetsbrev för hösten 2019.

Hoppas att ni får en härlig höst.

Publicerad i Nyheter

Motioner 2019

Det är varje medlems rättighet att lämna in motioner. En motion är inte ett klagomål utan ett förslag till förbättringar som kan göras. Det är inte heller en kommentar om den personliga lägenheten eller om smådetaljer som t.ex. att det saknas ett bord eller en papperskorg. Dessa smådetaljer behöver inte ta upp tiden på årsstämman utan det räcker att skicka ett mail till styrelsemailen.

Varje hushåll har sedan rätt att rösta för eller emot motionen på stämman, men rätten att lämna in motioner kan inte ifrågasättas.

Motioner till ordinarie föreningsstämma, som hålls tisdagen den 19 november, skall lämnas skriftligen till styrelsen för behandling senast den 30 september 2019.

Här kan du lämna digitala motioner till Kallkällan.
Tiden för motionsinlämning har gått ut.

Publicerad i Nyheter